10 tips til at spare penge $$

Oprindeligt denne artikel startede som 16 måder at spare penge ved ikke at være normal, men i de år vi har skrevet om så mange gode måder at spare penge, jeg troede jeg ville udvide den en smule for at skabe en endnu større liste over nogle af de bedste penge at spare tips. Der er mange dygtige fotografer, der ikke har gjort et navn for sig selv endnu, og deres manglende berømmelse kan spare dig en formue. Hvis du falder hårdt for en fotograf, der er i høj efterspørgsel, spørg hvis hun vil henvise dig til en billigere kollega (bare sørg for du kan lide hans arbejde før du begå).

Ikke alene har drikke masser af vand har store sundhedsmæssige fordele — det har økonomiske fordele, også. Drik et stort glas vand før hvert måltid for at blive fyldigere længere tid og i sidste ende spise mindre. Ikke blot vil du spare på fødevarer bill, men du vil også føle sig bedre efter du blive ordentligt hydreret.

Oprette en familie udgiftsgrænse på gaver. Diskuter markedsføring forbrugsgrænser gaver inden for din familie og/eller et system hvor du kun køber én gave til én person i løbet af ferien. Disse begrænsninger har tendens til at reducere udgifter og blive værdsat af familiemedlemmer med mindre finansielle fleksibilitet.

Nogle af de sammenkædede ‘Læs mere’ artikler omfatte New Zealand dollar tal. For reference vejer kiwi omkring tre fjerdedele af en amerikansk dollar. Dog sagen ikke de faktiske tal en helvedes – kun principperne bag dem. Der er et par emneområder, som skat og forbrugeren ret, hvor du ønsker at finde landespecifikke rådgivning.

Værftet salg er et godt sted at score awesome tilbud på ting du har brug for i hvert fald – tror housewares, sko, tøj, eller endda sportsudstyr. Nøglen er, du skal være forsigtig med ikke at bruge de lave priser fundet på salg som en undskyldning for at købe ting, du behøver. På din næste garagesalg, begrænse dig selv til varer, der allerede fandtes pà ¥ din liste af ting at købe.

Tilbagebetaling planer for føderale lån. Indstillinger omfatter indkomst-baseret tilbagebetaling Plan, som caps din månedlige betaling på 15% af din skønsmæssige indkomst, op til 25 år, eller de betale som du Tjen planlægger, som caps betalinger på 10% af skønsmæssige indkomst op til 20 år. Skønsmæssig indkomst er forskellen mellem din justeret bruttoindkomst på selvangivelsen og 150% af fattigdom retningslinje i din tilstand for din familie størrelse. Eventuelle resterende saldo på lånet er tilgivet efter 20 eller 25 år, så længe du forbliver på betale som du optjener eller indkomst baseret tilbagebetaling Plan.

Når jeg renset mine ejendele til hovedet oversøiske, har jeg uploadet mit liv til skyen, tømme en harmonika fil af omfangsrigt papirdokumenter. Masser af virksomheder giver en begrænset mængde af ledig plads, men det vil ikke vare længe. Udvide det ved at tilmelde dig med flere udbydere, eller gøre flere konti med den samme virksomhed.

Du skal begynde at udbetale penge fra din RRSP, når du tænder 69. Regeringen har lavet en tidsplan, der bestemmer, hvor meget du må udbetale hvert år. De fleste mennesker blevet opmuntret til at bruge en RRSP til at spare op til alderdommen. Mange pensionister hvis indkomster ikke er faldet i deres otium har dog konstateret, at det ikke var i deres bedste interesse at investere i en RRSP. Når disse mennesker vende 69 og er tvunget til at trække penge fra deres RRSPs og betale skat af de penge, de fortryder, finder de, at de betaler lige så meget skat – og i nogle tilfælde mere – som de ville have til at betale, hvis de havde investeret uden for en RRSP.

Etablere fuldmagt. I tilfælde af at dine forældre begynder at miste kognitive funktion, du sørge for at han eller hun ikke ved et uheld gå på en udgifter binge eller offer for et fupnummer. Opretter en fuldmagt sætter du et sted at tage sig af din overordnede. Fuldmagt kan kun gives, hvis adgangsberettiget (det vil sige, dine forældre) er i hans eller hendes ret sind – hvis det ikke er tilfældet, du kan ansøge om en conservatorship, som er dyrere og kan involvere gå til Domstolen.

Købe god kvalitet ting ofte sparer dig penge i det lange løb, hvis du har råd til at betale top dollar. En tommelfingerregel er aldrig at tørn på ting, der kommer mellem dig og jorden; sko, dæk og madrasser. Jeg tror, dette er for det meste gælder, og jeg ville udvide den til biler, også. Men der er andre kategorier, hvor det ikke giver så meget mening.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.