økonomi Tips til ældre unge voksne

Gange er svært. Med denne økonomiske betingelse er det meget vigtigt at bruge dine penge fornuftigt. Bruge færre penge betyder flere besparelser for dig. At få styr på privatøkonomi er ikke kun til matematik store selskaber. Investere i din finansielle sundhed efter sygeplejeskole kan gøre en stor forskel for din fremtid. Når du tager dig af dine finansielle wellness, vil du sørge for du er derude hjælpe folk i år at komme.

Reelle omkostninger ved forskerskolen er ikke bare studielån, det er hvor meget indkomst du give afkald på. En Masters er to til tre år, en ph.d.-afhandling er fem år, plus med ringe eller ingen indkomst. Tilføje op hvor meget du ikke gør i denne tid, tilføje ovenpå studielån, og spørg dig selv, hvis det er det værd.

For eksempel, tilbyder Cisco medarbejderne fitnesscenter med akupunktur og fysioterapi. Og Googles fordele har været pralede om i år, herunder gratis mad, mulighed for at medbringe dit kæledyr til at arbejde, gratis transport og gratis trådløs adgang, blandt andre.

Hvis mødet månedlige sundhed forsikringspræmier synes umuligt, hvad vil du gøre hvis du nødt til at gå til skadestuen, hvor et enkelt besøg for en mindre skade, som en brækket knogle kan koste tusindvis af dollars? Hvis du er forsikret, ikke vente en anden dag til at ansøge om sygesikring; Det er nemmere end du tror at vinden op i en bilulykke eller tur ned ad trappen.

Donere deres blod er en dyd. Men det er en mulighed i recession gange. I os, kan du tjene op til $40 per donation. Det er helt sikkert give en flaske af blod fra kroppen på ethvert givet tidspunkt. Mennesker Genskab tabt blodet inden for en dag. Det betyder, at du kan tjene $40 per dag. Dog er det ikke tilrådeligt at donere på daglig basis.

Skære ned på alle disse ting kan virke generende på først, men du vil takke dig senere. Det er en meget mindre stressende at vide du har penge afsat til uforudsete situationer i stedet for til kamp for at betale noget senere. Hvis du finder dig selv ud af arbejde, hvis bilen bryder sammen eller der er en familie nødsituation, kan du hvile, lettere at vide du er dækket.

Betaler dig selv først giver også mening. Hvorfor du kommer til at arbejde hver dag alligevel? At tjene penge til en anden? På ingen måde. Du går på arbejde for at tjene penge til dig og din familie. Det er derfor du skal selv betale først — for at sikre, at din første prioritet er taget sig af: du. Det er ikke sandsynligt, at nogen andre vil tage sig af dig, fordi de antager, at du tager sig af dig selv.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.