60 penge at spare Tips For sparsommelig familien

Få adgang til min gratis ressource bibliotek for kloge piger klar til at bygge virkelige rigdom! Men de er også dyre. Produkter som disse er en af hovedårsagerne til den vedvarende tro at det er dyrt at gå veganer, f.eks. Folk ofte sammenligne priser på like-for-like elementer, såsom standard bacon vs en plante-baserede (normalt kokos) version. Kokos bacon, en specialitet element, er ikke billige. Men en mere apt sammenligning kan være bacon vs olie-ristede kikærter: både sprødt, begge satisfyingly fede, men den veganske version væsentligt billigere.

Købmandsforretninger bruger mange marketing taktik til at tvinge forbrugerne til at vælge de dyreste elementer. For eksempel, butikker ofte lagerføre de mest dyre varer og mærker i øjenhøjde, og placere den billigere varer og mærker på de højere og lavere hylder. Som du går igennem butikken, Husk at tjekke alle hylder til potentielle besparelser.

Lære at spare penge er ikke let. Det tager en masse arbejde og engagement. Meget gerne vægttab, succes er ikke fundet i en dag men er bygget over tid selvom udholdenhed. Når vores forældre vokser op var ting langt mere vanskelig. De har ikke alle de automatiserede teknologi vi gøre for at spare penge.

Forudbetalte kort industrien er ikke kendt for sin godgørenhed. Kortene tilbyde ikke interesse. Brugerne betale gebyrer for at få selve kortet, at indlæse penge ind på det, og at hæve penge i en Hæveautomat; nogle kort opkræve et månedligt gebyr, medmindre balancen stiger over et vist niveau. Regulerende myndigheder for nylig bestilt en af de tidlige, højtprofilerede mærker, RushCard og dens betaling processor, MasterCard, til at betale $13 millioner i bøder og tilbagelevering stammer fra en enorm teknisk fejl i 2015, der nægtet tusindvis af brugere adgang til deres egne penge. Walmart’s MoneyCard oplevet en lignende, hvis mindre alvorlig, ulykke sidste år.

For de øjeblikke, når du har mindre opgaver, som ikke berettiger en ny leje, men at du bare ikke kan tilføje til din allerede fuld plade, antyder Simon Slade af Affilorama microcontracting. Han foreslår sites som Elance og oDesk for de opgaver, du bare nødt til at uddelegere.

Tilføje ekstra isolering. Selv uden en energieffektivitet helbredsundersøgelse, kan du sandsynligvis fortælle, hvis dit hjem har brug for mere isolering. Det mest sandsynlige sted til brug for det er dit loft. Ekstra isolering kan betale for sig selv inden for et år eller to, og så spare dig penge hvert år efter.

En af de største ting vi kan gøre for at tæmme prisen på boliger er at leve i et hjem, der faktisk passer til vores behov. En familie på fire behøver ikke 5000 kvadratfod. Når du vælger dit hjem, Husk, et mindre hus bliver billigere at varme og køle, vil være nemmere at rengøre og vedligeholde, og vil tilføje til en følelse af familie samvær (om du vil det eller ej). Selv hvis du allerede bor i en Tara-lignende palæ og har ingen intentioner om at flytte, kan du stadig minimere. Tage en side fra gammeldags klimaledelse og lukke nogle af dit hus, at du ikke behøver at bruge — ligesom Scarlett ‘ Hara ville have gjort. Du kan fokusere din utilities på dele af dit hus, at du rent faktisk bruger, og sænke dine utility regninger til et mere overkommeligt niveau.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.